Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skal jeg gjøre når jeg ikke har det bra?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har d ikke så bra og sliter med kutting, og jeg skal snart begynne på skolen igjen (begynner i 9.) og jeg gruer meg veldig og har ikke noe lyst til å dra på skolen igjen, og jeg kjenner noen som kan skaffe alkohol til meg og jeg tenker på det som en siste utvei så skolen kanskje ikke blir så ille. Og jeg tenkte ikke å drikke meg helt full men bare litt så jeg får litt av effekten i alkoholen, men jeg lurer på om jeg kan få trøbbel med barnevernet om jeg gjør det? Og må jeg i verste fall på institusjon om jeg gjør det? Jeg trives ikke så bra hjemme og jeg har egentlig litt lyst til å prøve institusjon for å se om det blir bedre men samtidig så vil jeg ikke flytte fra vennene mine. Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer