Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Faren min er periodealkoholiker, men drikker mer nå.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Faren min er periodealkoholiker, men den siste tiden har han begynt å smådrikke innimellom. Han har ikke noe sted å bo og jeg vet ikke hvordan jeg kan hjelpe han. Jeg er redd han skal dø i vinter fordi han sover ute. Jeg vet det går ann å snakke med en sosionom eller noen andre, men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne... hvem skal jeg ringe for å få hjelp? Jeg vil ha pappan min så lenge som mulig! Nå trenger han desperat hjelp til et sted å bo. Han har heller ikke noe særlig styring på økonomien sin, alle disse problemene.... en sykdom vil jeg kalle det. Har man ikke da rett til hjelp?? Så jeg ber om hjelp til å komme i kontakt med noen som kan hjelpe meg å hjelpe min pappa. Mvh. bekymret sønn.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer