Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har jeg krav på bedre internett?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 19 år gammel gutt som har leid studentbolig hos studentsamskipnaden i Bodø. Jeg betaler i overkant av 3000 i måneden. Problemet mitt er at jeg er en hyppig bruker av internett, både til streaming av videoer og av dataspilling. Dette er imidlertid UMULIG med internettet som er inkludert i leien. Jeg har sendt e-brev, ringt og spurt fjes til fjes, men ingen vil hjelpe meg. Og det nærmeste jeg har kommet en løsning er forslag fra vaktmester og utleier om å kjøpe å kjøpe mitt eget internett. Det jeg stusser på er at det i kontrakten min sier at "b) Boligen skal dekke leietakers boligbehov i studietiden." Kan jeg argumentere for at den ekstremt fattige internett-forbindelsen absolutt ikke dekker mitt behov? Eller eventuelt reklamere det som en mangel? +Internettet er dårlig kontinuerlig, ikke bare når alle bruker det (e.g det kan kræsje klokken 4 om natten). +Har vært i kontakt med andre studenter og studentsamskipnader i andre byer tilbyr svært mye bedre tilkobling.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer