Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det noen grenser for hvor mange leiligheter jeg kan kjøpe?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg bare lurer på noe, min far har skrevet navnet mitt på leiligheten hans, sånn at den er min med en gang jeg er 18. også har jeg 150,000kr i banken når jeg er 18, jeg bare lurer på om det går ann og leie ut leiligheten jeg får når jeg er 18, også søke om lån og kjøpe ny leilighet, og leie det ut igjen, som vil si at de som leier ut leiligheten betaler for lånet mitt. funker dette? og er det noen grenser på hvor mange leiligheter jeg kan kjøpe?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer