Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg klarer ikke å bo hjemme lenger.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lider av syndromet "misophonia", som gjør at jeg kan gå fra å være normal til fullstendig rasende på et halvt sekund bare ved å høre folk spise. Jeg klarer så vidt omgås med min egen mor på grunn av lydene hun lager, og skjeller ofte ut kjæresten min bare for at han sitter ved siden av meg tygger på et eller annet. Jeg klarer ikke bo hjemme lenger på grunn av diagnosen min, men jeg har ingen anelse om hva jeg skal gjøre for å få meg hybel eller bytte skole. Verken mor eller far tar meg seriøst, og dette er noe som er veldig viktig for meg. Vet dere hvem jeg kan gå til eller snakke med som kan hjelpe meg med dette? Siden jeg ikke får noe hjelp hjemmefra må jeg gjøre det på egenhånd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer