Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Betale for skader ved oppsigelse av leiekontrakt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Først og fremst; takk for en veldig fin side :) Jeg avsluttet i sommer et leieforhold. Utleier mener jeg skulle stå til ansvar for noen små skader i en vegg. Dette er skader som uten tvil er normal slitasje. Det mener også alle jeg har snakket med. Likevel gikk jeg med på å dekke 1250 av utgiftene hans til å reparere skadene, en jobb han mente kostet 2500, i følge et tilbud han hadde fått av maleren han bruker. Problemet er at nå en tid etter, vil han ikke bekrefte at skadene er rettet opp i. Han vil ikke en gang vise meg en kopi av tilbudet han fikk av maleren. Vi hadde opprinnelig et irregulært depositum med avgjørelse fra HTU om at skulle bli tilbakebetalt meg med forsinkelsesrenter. Han har altså betalt tilbake alt, bortsett fra de 1250. Har han lov til å holde tilbake de pengene uten å faktisk rette opp i skadene? (Jeg vet forøvrig at det ikke er gjort fordi jeg kjenner hun som flyttet inn etter meg) På fohånd tusen takk for hjelpen :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer