Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bo hos venninne, men har ikke råd.

account_circle

SPØRSMÅL

Hi! Jeg er ei jente som kom inn i Akademiet som første inntak og skulle da få stipendet som gjelder for den skolen jeg går på, men så ville jeg bytte en annen skole og da måtte jeg søke stipendet på nytt pga. den nye skolen. Jeg får da ikke pengene før 15. Desember. Jeg bodde i et hybel på Anker studentbolig sammen med ei vennine. Vi har avtalt med hverandre om at vi skulle si ifra til hverandre 2 måneder før en av oss flytter ut, fordi vi må ha jo tid til å finne en annen som kan dele rom med. Jeg har betalt for alle mnd + depositumet kun i mine egne penger. Jeg ville ikke betale mer fra mine egne penger og hvis jeg skulle si ifra 2 mnd før så måtte jeg da for eksempel si ifra nå og vente 2 mnd til. Jeg har jo ikke råd til å betale for disse to måneder til. Hun ville ta hele depositumet mitt pga. jeg ikke sa ifra 2 mnd før og det kostet 6000 kr ca. Hva burde jeg gjøre? Jeg bor nå hos foreldrene mine og går forsatt på den skolen jeg går på pga. stipendet. Avtanden er over 2 timer.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer