Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sliter med angst, og mor støtter meg ikke.

account_circle

SPØRSMÅL

Eg har det så dårlig hjemme at eg klarer ikke holde følge på skolen. Hatt 2 friår pga psykiske problem og en mor som ikke har vært så støttende. Eg har slitt med angst siden eg var liten men fikk diagnosen i fjord. Så har eg problemer med konsentrasjon, depresjon og problemer med å sette meg inn i hverdagen. Eg har måttet finne ut av ting på egenhånd og gjort slik at eg er mye mer bevisst og klar over ting, og lært meg litt etter litt å forholde meg til mennesker og skole. Eg har 1 venn og det er verdens beste kompis, han får meg til å fokusere på det gode og gjør dagen mye bedre! Men mor har av en eller annen grunn plutselig ''tatt tak'' i problemer, men ikke på en sakelig måte. Eg har fått høre nesten bare negativitet fra mamma og eg har ingen andre mulige steder å bo. Eg får stipend på 1500 kr men er ikke nok til at eg kan flytte for meg selv. Er det mulig å få penge støtte fra noen slik at eg kan fullføre skolen? Tusen takk for svar, har det utrolig vanskelig.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer