Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg kreve at utleier fikser ødelagte postkasser?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg leier en leilighet i et ganske stort boligkompleks eid av én utleier.det som er saken er st postkassene i oppgangen er ødelagte (det er slike lange postkasserekker som det ofte er i blokker). Man kan stikke hele hånda nedi og hente det man vil i nesten alle postkassene. Jeg har forsøkt å få utleier til å fikse det, ved å sende både Mail og sms, men ingenting har skjedd. Postkassene har vært slik i flere måneder. Jeg lurte derfor på om vi kan bestille reparasjon på utleieren regning? Eller hva slags rettigheter har vi? Det kan vel klasdifiseres som at leiligheten ikke er i annonsert stand? Tusen takk for svar :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer