Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Veggdyr i leilighet og leieforhold.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten har akkurat flyttet inn i en leilighey i oslo. Etter et par dager fikk hun to stikk på benet. Vi tenkte det bare var midd. Flere dager gikk og flere stikk kom. Hun har stikk over hele kroppen nå og er sykemeldt fra jobben. Vi søkte litt på internett og kom frem til at det er veggedyr. Vi ringte skadedyrkontroll og de kom fort frem til at det er veggedyr i leiligheten. Nå må vi flytte ut igjen mens de tar seg av sakene. Huseier er klar over forholdet og betaler selvfølgelig for massakren. Hele prosessen tar 7-10 dager. Kan vi kreve å få redusert leie denne mnd siden leiligheten er "ubeboelig" så lenge?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer