Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan fordele rommene om vi flytter til et sted med bare et soverom?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Vi er to jenter som skal begynne på vidregående til sommeren og siden vi ikke får pendlet fra der vi bor nå til skolen så er vi nødt til å flytte ut. Vi har en plan om å bo sammen, men alle steder med to soverom er veldig dyre. Det finnes derimot store nok leiligheter for oss to der med en relevant pris. Problemet er at de har bare ett soverom og vi har ikke lyst til å dele soverom. Vi vil ha litt privatliv. Vi er jo sammen hele dagen ellers. Vi tenkte på at den ene kunne bo i stua, men da vil jo den andre få et helt soverom for seg selv som er ganske urettferdig. Det er heller ikke så veldig gøy å sove i stua når den andre er oppe og f.eks lager mat, ser på tv eller har besøk av noen. Drfor lurer vi på hva vi skal vi gjøre? Hvordan skal vi fordele rommene?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer