Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Støtte til å bo på hybel når familien flytter 

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som snart blir 16år, som bor i klepp kommune. Jeg har nå bodd i rogaland i 3 1/2 år, og fikk nettopp vite at vi skal flytte til mandal nå. For en gangs skyld har jeg fått meg en god og stor venne gjeng, og trives veldig godt her på klepp, som jeg aldri har gjort før noen plass. Jeg har søkt for å komme inn på helse og oppvekst på bryne videregående, men blir litt vanskelig når jeg flytter til mandal. Så det jeg lurte på var om det var noen mulighet for at jeg hadde kunnet fått bolig av kommunen eller noe sånt?.. Tenkte å søke om å få borte boende stipend fra skolen, men det hadde ikke blitt nok penger til bolig og alt aent jeg trenger for å bo alene. Så hva kan jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer