Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bo og studere i Sverige

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tenker å studere i Sverige, og har noen ting jeg lurer pa når det gjelder sted å bo. Det første er forkjellen mellom bolig, studentbolig, studenthjem, hybel og leie av rom i leilighet. Når det gjelder det siste er det det samme som å bo kollektivt? Og hvor kan man finne slike annonser. Kunne jeg også få en grov pris sammenlignig av disse alternativene. Det andre er om hva som er det raskeste alternative i f.eks stor byer som Stockholm hvis dere kjenner til dette. Jeg har allerede lest litt angående studentbolig i Stockholm, men fikk egt ikke en god nok oversikt. Har de noe likt SIO som vi har her i Norge? Hvordan fungerer egt ordningen deres? Takk dor svar pa forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer