Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg flytte hjemmefra.

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Jeg blir 17 år nå i november og lurer på om jeg kan flytte hjemmefra uten foreldrene mine sin tillatelse. Eller må jeg vente til jeg blir 18 for å kunne flytte ut hvis de ikke ønsker det. Jeg har egentlig ikke spørt de, men jeg er ganske sikker på at de ikke vil at jeg skal flytte og ville helt sikkert ikke tillatt det. Kan jeg flytte ut fordeom? Eller er det regler om at jeg ikke kan det. Jeg tenker å flytte i en leilighet/hybel i samme by så det er ikke langt vekke fra dem. Jeg vil bare ikke bo med dem lenger. Har tenkt på dette lenge.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer