Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg og eksen krangler om eiendeler..

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! 24 juni 2014 gjorde jeg det offisielt slutt med eksen min. Hun laget et helvete på jord; og jeg gjorde ikke slutt med henne av simple årsaker. Hun var vanskelig, sytete, klagene, sint, selvopptatt, kuttet seg selv m. Mer. Spørsmålet mitt er: Jeg fikk noe av hennes foreldre + at jeg var på IKEA en gang med eksen hvorpå vi kjøpte noe bestikk... hun mener hun har brukt 349,- på det og vil nå ha disse tilbake 1 1/2 år senere. Spørsmålet mitt er: nå som det har vært i mitt bruk i 2 1/2 år og hun aldri har bodd med meg, er det egentlig regnet som mitt uansett??

account_circle
AKTUELT NÅ

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer