Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vannlekasje i leilighet. 

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på visning på en leilighet i juni, skrev kontrakt en uke etterpå. 1,5 mnd etterpå skulle jeg overta, da huseier og jeg gikk igjennom leiligheten fortalte hun at det hendte det kunne komme litt vann inn veggen bak sofaen. Det hadde ikke vært noe problem for hun som bodde her før meg, men han som bodde der før henne igjen hadde hatt en episode med at det kom inn vann. Et par dager etter at jeg flyttet inn, kom det vann inn i stua.. Og ganske mye. Sa ifra til huseier med en gang, og de satt inn en ting som tar til seg fuktighet. Denne ble full etter to-tre gangetabellen bruk. Så jeg satt den på over natten og dro bort for å sjekke hvor mye fuktighet det er her. I løpet av 14 timer hadde den tatt til seg 4 liter vann!! (Ingen våt klesvask eller andre bløte ting i leiligheten). Klesvaska bruker også tre dager på å tørke, og kjæresten min synes det lukter jord her. Syns også det lukter rart (fuktig, jord) av maderassen her. Hva kan jeg gjøre??

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer