Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lære engelsk i forkant av tannlege studier

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 20 år, tar nå opp fag fra vgs. Jeg ønsker å studere tannlege i Polen. Men før da, vil jeg forbedre engelsken min ved å flytte til Storbritannia/USA i ca. 5 måneder. Men det er her problemet mitt ligger. Jeg vet ikke hvor mye det vil koste tilsammen for 5 mnd med obligatoriske ting som leilighet. Jeg er villig til å bo utenfor storbyer som London og NewYork, slik at det blir billigst mulig. Så det jeg trenger hjelp til er: Hvor kan jeg søke for å finne billige leilighet? Hvor vil det være billigst av USA og London for 5 mnd? Jeg fant EF sine nettsider som tilbyr språkkurs for masse forskjellige land, men de var altfor dyre. Ville derfor prøve meg på egenhånd, ved å komme i kontakt med folk, kanskje t.o.m klare å skaffe meg jobb. Så det viktigste nå blir å finne en grei leilighet. Er også villig til å bo i utlandet i 4 mnd dersom det blir altfor dyrt, men jeg mener det må finnes sted med lave priser. Tar i mot all hjelp! Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer