Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil gjerne flytte til faren min i Sverige.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går i 9- klasse og har skilt familie. Min Pappa er Svensk og bor i svergie! Jeg vil gjerne flytte til han, men er det lurt? Har aldri gått på svensk grunnskole, men snakker flytende Svensk. Mamma sier at jeg bør gå ut 10- klasse med eksam/ standpunkt karakter, men jeg vil heller gå ut 9 trinn i svergie sånn det blir lettere for å komme inn på gymnas i svergie. Alle hater å ta et valg! Skal uansett flytte, men hva er best? Det blir flytting nå til sommer eller neste. Hva bør jeg. Liker helst ikke prate med mamma om det. Pappa sier at det opp til meg og at de skal snakke om det ved mitt svar.. Håper jeg får et sjapt svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer