Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente på 13 år har skilte foreldre og lyst til å flytte til pappa som bor i Sverige. Samtidig er hun bekymret for mamma som da blir alene.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente fra to land. Norge og Sverige. Pappaen min bor i Sverige og moren min i Norge. Jeg har bodt hos mamma i hele livet. Jeg vil at en forandring skal skje altså flytte til pappa. Men jeg vet at mammaen min ville bli helt knust og jeg er så redd får at hun liksom blir så lei seg at hun kanskje tar selvmord. (Hun har ikke en voldlig bakgrunn). Men pappa sier at jeg kan få flytte men jeg kan jo flytte ditt får noen måndeder og sånt men.. Jeg trenger hjelp!!! + Jeg har søsken i Sverige men ikke i Norge og det betyr at mamma blir alene... Hilsen en jente på 13 år.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer