Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil flytte til pappa, men er redd mamma blir lei seg hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Altså jeg er halvt norsk og svensk og min mor bor i Norge og min pappa i Sverige, og nå bor jeg i Norge alene med min mamma og pappa bor i Sverige. Og jeg har lyst og flytte til Sverige. Men er litt redd får mammas reaksjon men jeg tok det sakte opp engang og hun ble hva skal jeg si nesten sur på meg. Hun begynte og gi meg grunner får og ikke flytte. Det er ikke at jeg ikke elsker mamma, og hun har ingen voldelig bakgrunn ens.. Men jeg bare føler får en forandring, men mamma blir sikkert KJEMPE lei seg. Jeg har tatt det opp med pappa at jeg kunne tenke meg og flytte men jeg er ikke helt sikkert.. Hjelp meg

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer