Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Betalte inn depositumet til han på hans private konto

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og to andre flyttet inn i en leilighet i fjor høst, og utleier sa vi kunne betale inn depositumet til han på sin private konto. Etter et halvt år døde utleier og huset ble solgt til noen som ikke ønsket å ha leieboere i huset og vi ble dermed kjøpt ut av kontrakten for den summen vi krevde. Problemet nå er at vi ikke får depositumet tilbake ettersom det ble betalt inn på en privat konto, og det virker som han har brukt opp pengene. Vi har nå fått høre at å det er ulovlig for utleier og ha pengene på sin private konto. Vi har alle kvittering på at disse pengene var ment som depositum, har vi ingen rettigheter her? Er pengene våre tapt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer