Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan naboene parkere på fellesarealet når dette hindrer innkjøring til parkeringsplassen vår?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, I det siste har naboene klaget ekstremt mye på at de ikke har fått lov til å parkere på fellesarealet foran eiendommen vår. Grunnen til at foreldrene mine ikke lar dem parkere på fellesarealet foran huset vårt, er fordi det hindrer foreldrene mine i å kjøre inn i parkeringen som vi har laget innenfor vår eiendom. Åpenbart, driter naboene våre i dette, ettersom de markerte en parkeringsplass uten å si ifra. Denne saken har selvfølgelig vært diskutert en god stund, med innblanding av en advokat til hjelp, og kommunen selv har ikke godkjent parkeringen. Av og til lar foreldrene mine det passere, men andre ganger klager de og ber dem om å flytte bilen. Nå truer naboene med at de ringer politiet hvis vi ikke tillater dem og gjestene deres å parkere der. Har de rett til å ringe politiet for en sak som dette, og ikke minst stille en parkeringsplass på den måten? Takk for svar på forhånd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer