Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få bostipend?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 17 og har veldig lyst til å flytte for meg selv. Jeg har ingen problemer med familien. Jeg ønsker å flytte for meg selv fordi jeg føler meg klar for det. Jeg er veldig ansvarlig og vet med 100prosent sikkerhet at jeg ville klart å bo for meg selv. Jeg har hørt at det må Være en spesiell situasjon for at man skal ha krav på bostøtte. Foreldrene mine bor heller ikke 40 km unna skolen min. Dersom jeg ønsker å flytte ut, er det slik at jeg da må betale alt selv (ha en jobb). Eller får jeg en såpass økning I stipend at jeg da kan klare å betale det jeg skal ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer