Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Nå vil huseier at vi skal betale for vinduet,

account_circle

SPØRSMÅL

Heisan! Har leid en leilighet i ett halvt år, men flyttet ut pga at jeg kjøpte egen leilighet. Flyttet ut 1mnd før leiekontrakten gjikk ut. Mens leiligheten har stått tom og husheier har vært på ferie har et vindu blitt "ødelagt". Huseier har hørt fra vitne som på dette tidspunktet passet huset og dyrene, og en nabo som skal ha klatrett inn for å lukke vinduet at vinduet har vært åpent og blitt tatt av vinden slik at hengslen i topp har blitt ødelagt. Saken er at verken jeg eller kjeresten har åpnet dette vinduet noen gang i løpet av leieperioden. Jeg vet ikke om vinduet var ødelagt før vi flyttet inn eller ikke. Nå vil huseier at vi skal betale for vinduet, noe jeg egentli ikke vill men ser ingen annen utvei en å gjøre det. I tilleg ser vinduet ut som det skulle vært byttet pga dårlig vedlikehold/fukt. Lurer da på om det er noe lovverk som sier noe om hvem som har ansvaret i en slik situasjon? Leiligheten sto tom på dette tidspunktet, men nøkler var ikke levert inn.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer