Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg ønsker å bo for meg selv, hva kan jeg få hos NAV?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er da blitt ganske lei av å bo hjemme og ønsker et sted for meg selv. Jeg lurer på krav/ hvordan få støtte eller lån til en leilighet. Jeg har litt i egenkapitale men dersom jeg skulle flyttet for meg selv nå så har jeg ikke mulighet til å bo for meg selv i mer enn 3-5 månder. Går ikke på noe skole men har jobb. Driver å tar opp et par fag, der planen er å starte på nettstudie vedsiden av jobb om et års tid. Vil da flytte inn i en leilighet/bolig hvor jeg er helt for meg selv. Kollektiv er ikke noe som vil passe for meg. Har sett noen gode valg som ligger rundt 8-11 000 mnd, men som nevnt så vil jeg bare klare meg i noen månder. Hva muligheter kan jeg ta meg til? finnes det noe støtte/ muligheter for "små lån"? Takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer