Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Leietid tidsubestemt?

account_circle

SPØRSMÅL

Takk for tidligere svar, men nå har nye situasjoner oppstått. Vår hybelvert har igjen vært innom oss, for å "fikse og vedlikeholde" leiligheten. Etter å ha fikset vår ytterdør (med bla lim), har oppvaskmaskinen vår tatt kvelden. Den bruker mellom 10 - 30 timer på å gjøre seg ferdig, og iblant er ikke vasken ferdig. Etter å ha sendt mail ang dette til hybelvert, har vi fått beskjed om at dette reknes av han for å være "unødvendig utrykning", og at han kommer til å gi oss et gebyr på 5000,- for hver utrykning fremover. Vaskemaskinen var i dårlig stand fra før, og huseier har selv sagt at det har vært problemer med døren tidligere (før vi flyttet inn). I kontrakten står det kun at leietiden er satt til ett år, med ramme for tre år, men ingen grunner til hvorfor akkurat denne fristen er satt. blir dette regnet for å være tidsubestemt? Har vi da oppsigelsesfrist? Det står i kontrakten at det er "evt oppsigelse etter avtale".

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer