Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Huseier vil kaste meg ut før tida.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en liten case med min huseier hvorav han mener jeg skal flytte ut før tiden og han kommer til og lage et helvette om jeg ikke gjør det (fordi noen venner av han fra latvia skal ta over). Jeg har virkelig prøvd og forklare han at jeg virkelig skal prøve å finne et nytt sted og bo før 1 desember så det blir bra for begge parter, men om jeg ikke finner noe så kan jeg ikke flytte på gata så da får vi evt ta det med politiet. Dagen etter kom han med et brev han mente var fra politiet hvor han han selv hadde fylt ut alt selv og sa det var fra politiet. Det er ingen stempling , politi/tingretts logo ingen konfolutt, ingenting av noe som tilsier at det er fra politiet. Ved første søk fant jeg akkurat identisk utfyllingskjema av det han gav meg så det er garantert forfalsket for å prøve å skremme meg. Jeg har det brevet han gav meg men er det nok eller blir det ord mot ord ? hva gjør jeg nå ?er dette verdt og melde ifra om som dokumentforfalskning? Takk på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer