Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har hatt besøk 1-2 uker, utleier ble forbanna

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde besøk av en kompis i ca 1,5uker, dette sa jeg ikke ifra til huseier om, siden jeg har rett på privatliv. Han hadde også en bil som han parkerte i grøfta ved veien, men det var god margin på plass slik at lastebiler og annet kjøretøy kunne komme forbi. Huseier ble forbannet etter hvert fordi jeg ikke hadde spurt de, da forklarte jeg at han skulle maks være her i 1-2uker pga fjerning av mugg i hans leilighet. Dette ble ikke godt tatt imot heller og nå krever de 2,000kr i ekstra betalt på den husleien for den mnden. Noe de begrunner med økt strømforbruk og kommunale avgifter. Husleie ligger på 6,500kr i mnd med alt innkludert. Er dette lovlig av huseier?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer