Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er 16 år, kan NAV hjelpe meg med leilighet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år som går på videregående skole. Jeg har en god stund tenkt på å flytte hjemmefra, med tanke på at det er ganske vanskelig å bo hjemme med mamma fordi vi funker ikke så bra sammen og vi krangler ganske ofte (hun mener også det er veldig vanskelig å ha meg boende hjemme). Jeg, mamma og pappa har også blitt litt enige om at det er greit at jeg flytter hjemmefra fordi vi sliter ganske mye økonomisk sett og det er vanskelig å forsørge meg. Jeg har derfor kikket litt på leiligheter og funnet et par, men jeg har ikke jobb enda men det har jeg tenkt til å skaffe meg. Men om jeg så får jobb har jeg nok ikke nok til å eie en leilighet og forsørge meg selv samtidig med tanke på at jeg enda er ganske ung. Jeg har hørt at det går an å få støtte til dette med å eie en leilighet, derfor lurer jeg på hvilken støtte kan jeg søke om? Og om jeg kan få støtte til dette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer