Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om oppsigelse av fremleietaker.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg leier et hus som jeg videre fremleier til andre. Den ene leietakeren bryter konstant husregler, og dette har foregått i en periode på 3 måneder. Jeg har selv gitt leietakeren to muntlige advarsler og én skriftlig (for over 14 dager siden). Men leietakeren fortsetter å bryte husreglene, til de andre leietakernes forskrekkelse. Har jeg som fremleier rett til å avslutte leieforholdet, eller må husets eier gjøre det? I kontrakten står det at jeg er huseierens fullmektig, men jeg er litt usikker på om jeg har myndighet til å terminere kontrakten. Også, når kontrakten termineres, vil den normale oppsigelsestiden (på 2 mnd.) aktiveres eller er det kortere tidsfrist for leietakeren å komme seg ut?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer