Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Huset vårt er gammelt, det skjer mange feil. Hvordan kan beskytte søsknene mine mot dette?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i huset vårt så har vi to bad og en liten gammel do. I det siste året har vi opplevd at når vi trekker opp så kommer det opp skittent dovann på badet nede så det rett og slett bare flyter. Dette har skjedd et par ganger og det tok en stopp en periode og kom tilbake idag. Det går også utover vasken på kjøkkenet vårt, det tar tid før vannet går ned. Vi har ringt til mange rørleggere og fått kameraer ned og sånt og har måtte betalt flere regninger på flere tusener og det syns jeg blir veldig dyrt spesielt når vi har dårlig råd, så jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg, hadde vært fint hvis dere hadde visst noe om dette men hvis ikke så forstår jeg men det hadde vært fint hvis dere hadde kommet med noen råd om hva vi kunne gjort eller jeg kunne gjort for jeg har andre søsken jeg ikke syns burde gå gjennom så mye på en gang

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer