Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan skal jeg sortere utfordringene jeg har?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har tre utfordringer for 2017-2018: 1. Utdanning 2. Huskjøp 3. Deltidsjobb 1. Jeg er i utdanning og har store innleveringer. Jeg må bruke mye tid på lesing og skriving for å bestå. Høst 2017/vår 2018 er bacheloroppgave. 2. Samboer og jeg skal kjøpe hus. Vi har allerede brukt 300.000 på leie. Vi har egenkapital nok til å få et greit lån. Vi må regne med oppussing fordi vi ikke har råd til å kjøpe nytt. 3. Jeg har en deltidsjobb på 18% for å finansiere studiene, i tillegg til fullt lån og stipend. Dette er 22 timer i måneden. Hvordan skal jeg kombinere fulltidsutdanning med innlevering av bachelor, huskjøp med oppussing og en deltidsjobb på 18%? Jeg har ikke råd til å velge bort en, men kanskje ikke tid til alt? Er redd for å gjøre et dårlig huskjøp, ikke ha tid og råd til oppussing og bachelorskriving, redd for å si opp jobben og angre, eller stryke på skolen. Hva gjør jeg? Takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer