Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har ikke et sted å bo hvem kan hjelpe meg?

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg skulle flytte sammen med en gutt som nav hadde funnet i en ny leilighet de sa at han var stille og snill gut så jeg betalte 3 måned hus leie.men guten som nav hadde funnet var en kriminell han solgte ulovlig ting og hadde våpen i huset også en pistol. jeg fortalte dem og trodde de skal hjelpe meg å kaste han ut men isteden kasta de meg ut av huset og nå seier de at jeg må finne meg en leilighet selv og de vil ikke hjelpe meg. kan de gjøre det er det lovlig? hva gjør jeg nå. jeg bor sammen med venner i sofaen derers. har prøvd å snakke med en dame som sa at det er ikke nav sitt ansvar å hjelpe meg. hun var ganske sint på meg selv om jeg var respekt full.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer