Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan min mormor la gården forfalle?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) vi har en odelsgård i familien som min mormor fikk etter at min oldemor døde. Min oldemor ville helst at min mor skulle få denne gården. Dette fordi min mormor er psykisk syk og ønsker og la gården falle sammen fordi hun selv hatet sin mor og far som er mine oldeforeldre. Denne gården hadde jeg og familien veldig mye glede av da familien min brukte den når oldemor fortsatt var i livet. spørsmålet mitt er da siden hun bare har den gården for å hevne seg på alle som likte seg der og siden hun skal lar gården forfalle, om det er noe som helst sjanse at vi kan få denne gården hvis vi går til lensmann i seljord?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer