Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Siter med angst depresjon, misbruker piller og trenger hjelp til bolig.

account_circle

SPØRSMÅL

Skal skrive så kort som mulig. Er en jente på 17 år, sliter med angst og depresjon. Har misbrukt piller før, klarte å slutte. Røyker hasj veldig ofte. Har ikke jobb, men vil hjerne ha. Vil ikke bo hjemme, hvordan kan NAV hjelpe meg med å få bolig? Har ikke jobb og er bare 17 år, i tillegg har jeg psykiske problemer.. dekker de bolig? Har tenkt til å sette opp en time hos dem og gå gjennom alle disse tingene, men tente å høre med dere først.. Takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer