Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Klage på utleier

account_circle

SPØRSMÅL

jeg har flyttet hjemmefra for å gå på videregående skole et anna sted. alt går bra der unntatt der hvor jeg bor. jeg flyttet inn i hybelleiligheten min 2 måneder siden og utleieren er CRAZY. hun er ikke vertsfamilien min og jeg vil ikke ha henne som det heller. først sa hun at det er bra å bo der, rolig og fint. men det er ikke det. jeg deler bad og kjøkken med henne og alt er så rotete hele tiden. hun har plutselig fått hunder som bjeffer hele tiden. hun kjefter på meg hvis jeg feks glemt å låse døren, glemt et glass på bordet, eller glemt å støvsuge osv. hvis hun har mistet noe så sier hun alltid at jeg har tatt den og hvis jeg nekter sier hun at jeg lyver. mamma og pappa har snakket med henne men det hjelper ikke. de har ringt henne, skrevet mail og vært på besøk. jeg tror ikke det hjelper å snakke med henne. er det mulig å klage noen steder på henne. værsåsnill å hjelp. har ingen andre steder å flytte

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer