Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil ikke flytte! Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har det litt vanskelig nå for foreldrene mine ble sure i dag på broren min og de ble så sure at de trur med å flytte noe som hadde vært forferdelig for jeg elsker å bo her og jeg er ikke akkurat en populær person mer en som ingen liker men her har jeg venner og jeg er redd for å ikke bli likte der vi flytter. For hvis vi flytter så skal vi flytte veldig langt en time herfra og jeg har verdens beste vennine her jeg bor og vil ikke flytte fra henne. Hva skal jeg gjøre?? (PS jeg sitter i det gamle tomme hønsehuset vårt der det drypper vann gjennom taket for jeg vet at hvis jeg sitter der inne blir mamma bare mer sint og kommer til å kjefte på meg. Kan dere hjelpe meg??)

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer