Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vi bor i et lite hus.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 som deler et såpass lite rom med tvilling-søstrer. Og foreldrene våre deler et enda mindre rom sammen. Vi bor i rekkehus. Og alt er egt lite. Hagen er dritliten, en liten bod i huset og stue med kjøkken der. De nye vennene mine blir overasket av vi bor i så lite hus.. og alle vennene mine bor i ordentlige hus.. I Norge er det vanlig visst å bo i dyre store hus. Mens de i rekkehus blir så vondt tatt imot.. Vennina mi spurte meg på FaceTime i dag om hvor mange etasjer vi har. Jeg svarte en. Hun bare «What?! Det går jo ikke Ann!» Er så trist for at ikke alle i Norge har penger til større en det de har, og at andre ikke respekterer det

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer