Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvem kan hjelpe meg når jeg er på utveksling?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg vet ikke om dette er riktig tema å stille dette innenfor, har kanskje noe med helse og rettingheter å gjøre. Men jeg er en jente på 17 som er på utveksilng i England. Jeg bor i residence som er så og si falleferding, det er muggsopp i veggene, og sprekker i taket mange steder hvor det lekker masse vann, nå har det kommet til er punkt hvor biter av taket har begynt å falle av. Men skolen og ledelsen gidder ikke å gjøre noe med det, og vi må fortsatt bo her. Er det noe form for Helsevesen i England jeg kan ta kontakt med som kan ta tak i dette her, enten om de snakker med skolen eller kommer på besøk/kontroll?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer