Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Oppsigelse av tidsbestemt kontrakt

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har inngått en tidsbestemt leiekontrakt og alt var på sin plass. Når vinteren kom, kom noen stygge overraskelser med. Det ble så kaldt at det ble is på innsiden av leiligheten, er ikke peis/vedfyring der så må fyre med strøm noe som fort kan koste flere tusen grunnet gammelt bygg med dårlig isolasjon. Videre låser utleieren seg inn uten å melde ifra stadig vekk. Syntes det er ubehagelig da jeg sto og dusjet en gang han låste seg inn og ellers når jeg er på jobb. Hun jeg bor med leier eget rom og går på skole og hun også syntes det er ubehagelig og har sagt ifra flere ganger muntlig og skriftlig. Det gjør at vi helst prøver å unngå å dytte over leieavtalen over på noen andre samtidig som vi ikke ønsker å bo der mer. Står til og med i kontrakta at han ikke får lov til å låse seg inn ved mindre nødsituasjon og det står at kontrakten varer i 3 år men kan sies opp etter 2 år fra leietakerens side. Kan vi si opp alt nå siden utleier bryter sin egen kontrakt og låser seg uanmeldt inn?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer