Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg får ikke sove fordi det er så varmt på rommet mitt!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bor i et 3 etasjers hus, og har rom i øverste etasje. Jeg får ikke sove om nettene fordi det er så varmt. Jeg har ikke temeprarurmåler på rommet, så kan ikke si nøyaktig hvor varmt det er, men i suta er det 30°, og utifra forskjellen vil jeg si at det er minst 40° på rommet mitt, midt på natten... Så hvordan kan jeg få kjølet ned rommet mitt?! Vifte har jeg, men føler ikke det hjelper, hvertfall når jeg ikke får bruke den om natten pga brannfare. Trenger hjelp for det går utover skole og hverdag at jeg ikke får søvn.

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer