Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Veldig skitten leilighet, utleier tok seg inn. Kan jeg flytte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har flyttet inn i et bofellesskap som er et annet enn det huseier viste meg på visning, som viser seg å være veldig skittent. Jeg har vært syk hver dag siden jeg flyttet inn pga sluttet, og måtte vaske mye av skitten ned selv. Huseier gikk i tillegg rett inn i leiligheten uten å gi beskjed en gang. Banket ikke på heller. Kan jeg flytte? Klarer ikke bo der lengre og har fått meg en annen leilighet. Haster ganske, kontakter juridisk hjelp om det må til. Har egentlig tidsbegrenset kontrakt fra juni-august

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer