Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan utleier kaste meg ut for å ha røyket hasj?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nylig flyttet inn i en hybel via studentskipsaden. Jeg en kompis og naboen min ble akkuart tatt av en ansatt for å røyke hasj utenfor eiendommen. Ettersom at jeg holdt J'en så spurte vedkomende om det kun var meg som røyket, jeg svarte da ja ettersom at jeg ikke ville at de andre skulle komme i trøbbel. Det gikk nøyaktig et døgn så fikk jeg en telefon om at jeg hadde brudt regelverket og hadde 1uke på å komme meg avgårde fra hybelen. Dette har tydeligvis skjedd før ifølge andre som bor på dette studenthjemmet, og de kom unna med en advarsel. Jeg fikk så en skriftlig varslel på mail hvor det samme kom frem, at jeg hadde blitt sett med besitelse av ilegale stoffer og at jeg hadde 1uke på meg. Kan leieutager gjøre dette? Og hva burde jeg gjøre? Jeg har sett på Finn etter steder å bo, men finner ingenting til riktikg prisklasse. Alle kollektiver er også fylte. Jeg sitter i en situasjon hvor jeg kan bli uteligger i en alder av 19år..

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer