Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan driver jeg inn et ulovlig depositum?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg flyttet ut av mitt tidligere kollektiv for rundt en måned siden. Ved utflytting fikk vi alle som store problemer med utleier da han har satt inn våre depositumspenger på egen konto, som såklart er brudd på husleieloven. Han har kommet med en liste over ting og skader som har har trukket oss for, hvor mesteparten er direkte feil og oppfunnet. Han har derfor kommet unna med over 30 000kr til sammen av våre penger, da han bare betalte tilbake en liten sum av max innbetalt depositum til hver av oss. Spørsmålet mitt er derfor hvordan jeg skal gå frem for å få krevd resten av pengene mine tilbake? Jeg har allerede svart og dokumentert han via epost på hvorfor hans krav og trekk ikke er gyldige, uten mottatt svar. Jeg er student og har verken tid eller resurser på å leie inn advokat osv for denne saken, men jeg kan heller ikke bare la han slippe unna med halvparten av mitt depositum. Er det noe jeg kan gjøre i denne situasjonen eller er pengene tapt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer