Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bor trangt og sover dårlig

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg bor nåvøerende med mamma, pappa mine småsøstre på 8,11 og 15 og broren min på 3 år. Vi hater hjemme vårt. Det er ikke plass til litt privatliv, og det er så tett. Stua, kjøkkenet og spisestuen er i samme rommet. Jeg kan ikke ha venner over fordi jeg ikke har eget rom. Vi har tre rom men etter å hatt veggdyr i snart fire mnd får jeg helt angsnfall hvis jeg sover der. Jeg deler rom med mine 3 søstre. Pappa sover på sofaen og mamma og broren min på gulvet. Etter veggedyr kastet vi alle sengene, og har sovet på en madrass siden. Det er helt forferdelig. Helt ærlig har jeg hatt selvmordstanker bare pga hvordan jeg bor. Det rammer skolen hardt, jeg får ikke god søvn og jeg hater å være hjemme. Hva skal jeg gjøre for å få hjelp? Mamma jobber i bhg men pappa er sykemeldt. Vi har dratt på så mange visninger, men ingen ønsker å leie ut til oss. Vi har lagt ut av vi ønsker et hus på Finn to gsnger men for ingen nytte. Vi bruker nettverket vært uten hell.

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer