Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Leier av "svigerfar"

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg flyttet inn i utleieboligen til "svigerfar" i mai sammen med typen min. Vinduet på verandadøren er knust (er en innerdør så er ikke åpent rett igjennom men det lekker inn kald luft), håndtaket på vedovnen er splintret noe som gjør det vanskelig å åpne/lukke den. Manglene er lovet fikset men det skjer ikke noe, alt har vært slik siden før vi flyttet inn. Jeg krever ny dør satt inn før første frosten pga. Kulde i huset som resultererni økt strømregning. Kan jeg da kreve å betale mindre i husleie for å kompansere for høyere strømregninger når det har gått så mange måneder uten at det har skjedd noe? Er en ny dør i garasjen, men den kommer ikke lenger.. i tillegg kom moren til typen min og krevde at vi skulle vaske fordi "slik skal det ikke se ut!", kan hun kreve det? Vi var på jakt og hun sendte melding og krevde at vi dro hjem og vasket hele huset. Over inngangen er det en råtten buegang som utleier krever vi reparerer, kan jeg kreve mindre husleie mot arbeid?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer