Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleier kastet alle tingene mine. Har jeg krav på erstatning?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg bodde i en leilighet der utleieren min kasta alle tingene mine i søpla og da mener jeg alt TV, seng, klær absolutt alt jeg hadde og han kasta ut meg og han har mange ganger gått inn i min leilighet og kjefta på meg og en dag så kom han inn og sto med knyttneven i ansikte til min venn som er under 18 år jeg har ikke føldt meg trygg etter det Han påstår og sier at jeg skylder han penger men det gjør jeg ikke jeg har fått penger av nav om å betale husleie osv har gitt alle pengene mine til han og satt nesten ikke med noen penger selv hadde ikke råd til mat nesten så spiste ofte til min kompis, men etter at han kasta meg ut bodde jeg hos en venn på gulvet hans men nå har jeg endelig funnet meg en ny leilighet men har ikke tingene mine pga forrige leilighet jeg hadde så Kasta huseieren alt jeg hadde og har ikke råd til nye ting er det sånn at jeg får erstatning da?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer