Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg kreve at leietaker betaler leie for lenger enn leietiden?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og min kompis framleier nå våre rom i en leilighet som deles av tre personer da vi er borte i noen måneder. Vi har vært hyggelige og latt to skotske utvekslingsstudenter få leie rommene våre i en fin leilighet midt på grunerløkka. Like før leiekontrakten skulle lages og signeres ble jeg gjort oppmerksom på at leieperioden for den ene jenten ble mye kortere enn først tenkt. Synd siden jeg hadde lagt opp til å få 3mnd husleie. For å inngå kompromi tenkte jeg at 2,5mnd husleie, selv om hun bare skulle være der 11. Jan - 13. Mars, var helt rimelig. Månedsleien som hun ble tilbudt (samme som jeg betaler) er meget prisgunstig til å være en fin leilighet med bra beliggenhet. Problemet er nå at hun ikke leste kontrakten nøye nok og ikke var klar over den ekstra 0,5mnd med husleie som jeg krevde. Spørsmålet er da om det er urimelig av meg å kreve 0.5 mnd ekstra leie? Står spesifisert i kontrakten leieperiode 11.jan - 13.mars og at hun skal betale 2.5 mnd leie Takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer