Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan utleier tvinge meg til å flytte, og må jeg betale i oppsigelsestiden?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Huseigaran har masa på meg skriftleg veldig mykje i sommar og rundt der om att ho ynskja eg skulle flytte og har vore skremmande intenst på det. Sa att det skjedd fyrst når eg fekk leie ein annan stad. Plutseleg vart alt greit att. Nå har eg endeleg fått ein ny stad å leie etter ein kamp med Nav samt det ikkje eksisterande markedet rundt her eg bur så eg driver å pakkar nå.. Spørsmålet mitt er jo om ho har rett på å gjere dette, særleg det att eg må betale oppsigelses pengane på to månader.. For ho har drevet å tulla med strøm rekningar (samlar opp over fleire månader) etc. Har kontrakt.. Trenger hjelp til å oppklare dette..

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer