Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg ta videregående i England?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 16 år gammel og har kommet inn på videregående skole i England, og jeg får lov av mine foreldre. Jeg har en 18 år gammel kjæreste som bor i England rett ved skolen, som jeg får bo hos gratis. Det eneste vi mangler nå er å vite det vi trenger for å flytte. Jeg lurer på om jeg rett og slett får lov til å flytte dit, og hva jeg trenger å vite (eks omg jeg trenger visum osv...) Setter veldig pris på svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer